Kenangan Terindah

Kenangan Terindah

design

Time..!!

Rabu, 4 Jun 2014

Manik 3D



 
Atas permintaan customer yang nak kan design terkini....manik 3D, belajar melalui buku je...tq pada Sheik Azmi kerana buku manik keluarannya memang mantap dan meletup......harap customer ni sukakannya dan happy bila pakai.....katanya nak voke time hari guru nanti...

Lukisan Botol Kaca






Terkini melukis atas botol kaca lak...atas permintaan customer yang membuat pengumpulan bahan-bahan terbuang (botol kaca terpakai)..hasilnya akan dijual dengan harga berpatutan ....murah2 je...nak tahu ceritanya inilah kali pertama melukis atas kaca sebelum ni hanya melukis atas kertas je...Alhamdulillah percubaan pertama akak berhasil....customer pun happy sangat bila tengok hasilnya....thank you atas kepercayaan yang diberi ....I loikeee hehehe...

Selasa, 4 Mac 2014

Bunga Tangan Perkahwinan



Dah lama nak masukkan gambar ni...tapi tak kesempatan...yg ni buatkan bunga tangan member kawin...tema purple..bunga manik..yg penting boleh simpan sampai anak cucu.

Rabu, 31 Julai 2013

 
 
 
assalamualaikum....disebabkan kebusyan terlampau...tak sempat nak update N3. rasa tak larat dah nak menjahit manik...sampai nak snape gamba pun tak sempat....hehehe mentang2 dah nak raya boleh katakana semua blog menyiarkan gamba biskut raya n masakan2 yg sedap2...dikesempatan ini nak kongsi gak bunga rose yg tengah berkembang mekar di rumah....tenang hati bila lihat bunga2 ni...tq pada kak nannie kerana berkongsi resepi macam mana nak bagi bunga rose hidup subur n boleh menghasilkan bunga yg besar2...tak terlewat nak ucapkan Selamat Berpuasa dan Selamat Menyambut Hari Raya yang bakal tiba...
 


Isnin, 27 Mei 2013

 Lama tak ke udara...sesekali nak juga tampilkan diri...selepas penat membuat hantaran kita posing lak ye....tak perlu g jauh2 dalam rumah pun dah ada pemandangan air terjun....sejuk je nampak rumah ni...hanya dengan menggunakan wall paper kita dah boleh berkelah hehehe...so sesiapa yang berminat bolehlah dapatkan di kedai2 berkenaan
 pemandangan tepi pantai pun ada....bukan main suka si tomei2 ni
baru 4 bulan dah tumbuh gigi bawah...2 batang...emmmm cepat nya tumbuh gg
 
 



 

Manik Selembut Kasih





Related Posts with Thumbnails